Emelie och Maria

vi ar i sydney nu sen nagra dagar tillbaka. emelie och maria kom till ett ackligt hostel dar vi hade bokat 7 natter, hur dum far man bli? det var mogel pa mattan, luktade skit, vatten fulla golvet, oskona knakiga sangar. inte bra helt enkelt. vi sov dar en natt, sen kom sara bystrom pa morgonen efter (!!!!!) jattekul att se henne, men hon gllade inte heller hostellet. sa da gnuggade maria sina ogon, gick ner till receptionen och sa att hon hade en fruktansvard astma, och var allergisk mot mogel. vi fick 5 av 7 natter tillbaka,  skit bra.
sedan pratade vi me var hjalte har i aus, will, oh fragade om ngn har i sydney var skyldig honom en tjanst. och pa ett vips hade han fixat boende hos nagra amerikanska tjejer. underbara brudar, som vi trivs jattebra hos. dom har tagit med oss ut osv. otroligt tacksamma ar vi.
sydney ar haftigt och vi har sett opera huset osv, men har itne bestamt nar vi ska aka vidare. efter mkt om och men sa aker vi nog till cairns pa en gang och aker buss sakta nerat mot brisbane dar vi aker hem i fran. cirka 10 veckor kvar! kanns som en lagom tid. ibland langtar vi hem valdigt mkt (som den dar natten pa hostellet) men vi trivs sjukt bra anda.
och just det, vi var med marias mamma osv i alice springs. eller ja vi flog till alice springs, dar vi hyrde en bil, korde en stund, tog in pa ett sunkigt motell dar vi trodde att vi var med i en skrackfilm, for vi fick inte kora pa kvallen nar det var morkt och man kunde kora pa djur. sedan morgonen efter klockan 6 akte vi mot Uluru, Ayers rock. det var haftigt dar iaf, kul att se den otroligt kanda klippan! vi bodde pa att jattefint hotell och firade marias mamma som fyllde ar. allt var harligt!
ja sen flog i till sydney iaf, och har ar vi nu och funderar pa vad vi ska gora idag.. stranden om vadret tillater kanske! aja take care.
Maria och Emelie OCH Sara

Kommentarer
Postat av: Morbror Lars

Hej tjejer!

Ni missade nakenkonsten i Sydney första mars. Varför?

Se personer_skapade_konst-_nakna?lid=senasteNytt_1449082&lpos=rubrik_1910154" rel="nofollow">http://svt.se/2.27170/1.1910154/tusentalspersoner_skapade_konst-_nakna?lid=senasteNytt_1449082&lpos=rubrik_1910154



Postat av: Lena C

Hej, roligt att se att ni har det bra och trivs med livet downunder. Lite surt att hamna på ett sånt sunkigt ställe som det där hostelet, men du fixade ju det bra Maria! Små vita lögner ska man inte förakta, de kan vara till stor nytta, hehe. Hursom, ha det fortsatt bra på er resa!

2010-03-28 @ 20:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0