Emelie och Maria

det ar lite trakigt, det har regnat i sydney de senaste dagarna sa vi har inte gjort.. ett piss! men vi har haft kul anda. var pa bio i mandags, (ovanligt?) vi sag the blind side, den var bra! idioten sara kom dock pa (nar vi satt inne pa bion) att "oj denna sag jag pa planet hit" herregud..
helgen var grym, vi hade en sjukt rolig utekvall i lordags och vi traffade var van fran wangaratta, Outback Jack, som vi kallar honom. Man fattar inte riktigt vad han sager for han pratar sa himla bred australiensiska. Men det var riktigt kul iaf!
Igar borjade kvallen med kyckling och ris och BEA!! (inte lika god som hemma dock) sen doppade vi jordgubbar i choklad, otroligt omstandigt var det hela och resulterade i att vi brande den smalta chokladen och fick ga ner for en skiiitlang backe for att kopa ny choklad, vi gav inte upp forstar ni. Men det blev himla gott iaf! Sen satte vi pa en film och myste till ordentligt. Sedan ringde Outback Jack och fick oss pa andra tankar. Sa tjugo i tio pa kvallen bestamde vi oss for att ga ut! Vi sminkade oss snabbt och drog pa oss klader och sen drog vi. Det roliga var att var van Leah jobbade i dorren pa The Gaff, sa vi overasskade henne och enligt henne gjorde vi hennes kvall sa det var kul, hon kom sedan in och dansade med oss. en lyckad kvall blev det!
Idag ska vi flytta vidare till Jack, for en av vara rumskompisars foraldrar fran USA kommer imorn bitti, sa vi far inte plats! Men det blir nog bra. Vi far lana Jacka lagenhet nar han aker hem till wangaratta over pasken dessutom! Sen vet vi inte vad vi ska gora.. aka till cairns? stanna har? aka till rockhampton? det ar svart det dar.. blev ett litet konstigt inlagg tror jag men det ar for att vi lyssnar pa: han tog av sig sin kavaj, sparka av sig bada skorna osvosvosv och ah herregud vilket stort humor by och mattsson ar pa just nu. galna tjejer som precis har tomt min planbok pa grejer.. och vet inte vad de ska gora med eron.. [euron] herregud, vilka ar jag i australien med?
nu kan det droja ett bra tag innan vi uppdaterar eftersom vi kanske inte kommer ha tillgang till dator sa regelbundet.
aja som May skulle sagt, good on yah!
Maria och Emelie och Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0