Emelie och Maria

idag ar det storm i melbourne! helt otroligt vader ar det. vi var pa ett shoppingcenter idag som heter DFO, nar allt plostligt blir svart och det ar ett fruktansvart hogt ljud i ghela huset. det var stromen som gick och regn och hagel blandat med aska som smattrade mot taket. alla flockades mot fonstert och jaklar vilket vader!
det regnade till och med in i varuhuset.
vi hade planerat att ga tillbaka hem men som tur var, var var nuvarande mamma och bror kvar (haha kolla pa alla dessa VAR.. roligt) ja iaf sa vi akte med dom hem. Anita forlorade klunsen mot Tom och var tvungen att hamta bilen. Hon var bokstavligt talat genomblot, vi hade mkt roligt at det iaf!

Sa vi akte hem, satte igang en film och har mest myst denna lordagseftermiddag, valdigt skont!
Vi skulle ut och kaka men det har blivit oversvammning pa var nuvarande pappa Jeffs jobb sa alla akte dit, sa det blir take away ikvall. sen hade vi tankt att gora stan i melbourne ikvall, men det blir nog inge av i det har vadret! en lugn och skon helg blir det nog i stallet. Faktsiskt skont!

Appropa vadret sa har vi last i manga bocker och hort, att i Melbourne kan det vara 4 arstider pa samma dag. detta har vi nu upplevt eftersom det var strandvader imorse och vi kande oss smatt lyckliga! dock var det sa fuktigt vilket det aldrig ar i Victoria (JATTESKONT) sa vi anande regn.
Det hemskt+roliga ar att inget ar som det ska i detta land just nu, det har regnat som fan i Alice springs, dit vi ska om nagon vecka, och dar ar det egentligen oken, men vi kommer nog uppleva gront. Och det har varit oversvammning i Queensland, och dit ska vi sen och dar ska vi ju ligga pa beachen varje dag. far val se hur det gar. och nu kom ovadret till melbourne. Helvete!

Nagot annat som vi bara maste tillagga idag ar att  INGEN VET VEM ZLATAN AR!!!!!!!!  det ar katastrof. har kom vi,  malliga och stolta over att vi har Zlatan, men ingen tycks kanna till honom. Iofs ser dom nastan aldrig pa "soccer" men anda, vafan liksom. Idiot asutralienare..

aja see yah never wanna be yah!
Maria och Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0