Emelie och Maria

konstigt att skriva på en dator som har å, ä, ö. imorgon lämnar vi melb, det känns konstigt som fan. vi bor ju här liksom. men det ska bli kul att åka på nya äventyr. imorgon flyger vi till alice springs, sen ska vu hyra bil och åka till ayers rock, eller uluru som det heter. (önska oss lycka till att köra här i vänstertrafiken)
Sen åker vi till sydney på tisdag! Det ska bli kul.

I förrgår var vi ute med Will, det var fantastiskt kul. Galnaste kvällen någonsin! Vi träffade en massa svenskar och det ofattbara hände, ut ur en hiss kommer en Härnösandsbo.. Susanna Gisselman!! Vad är oddsen? Det var roligt iaf!
Så gårdagen var seg.. Vi träffade både Nick och Will och sa hejdå. Det kändes konstigt, vi har ju blivit så bra kompisar med båda två. Konstigt att dom inte kommer vara med på resten av resan. Men förhoppningsvis kommer vi träffa dom någon gång igen!

Nu ska vi gå till victoria market och kolla en sista gång. Ha det bra allihopa, och det kan dröja tills vi skriver igen. Och nästa gång vi skriver är förmodligen och förhoppningsvis Sara Byström här. vi längtar efter henne tokmkt! 
Take care där hemma så hörs vi en annan dag
Maria och Emelie 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0