Emelie och Maria

vi har haft en fantastisk helg!
I torsdags akte vi ner mot lorne, dar vi motte upp Marias mamma och hennes jobbarkompisar Annika och Astrid, och aven var alskade Helen! Det var ett valdigt kart aterseende med tarfyllda ogon. Vi akte sedan till vart beachhouse som lag i en liten by bredvid Lorne som hette Wye River. Huset var fantastiskt, riktigt snyggt sa vi trivdes valdigt bra.

Vi har softat pa stranden (antligen) och varit ute och kakat och haft mysiga hemmakvallar med film dar nere, riktigt otroligt harligt. Men som det alltid ar sa var vi ju tyvarr tvugna att aka hem. Sa nu ar vi tillbaka i melbourne, hos var familj som vi bott hos. Vi ska bo har 3 natter till och sedan kommer marias mamma och dom ner hit till melbourne och da tankte vi klamma ihop oss med dom i deras lagga inne i stan!

Sedan pa lordag aker vi till Alice Springs, dar vi ska hyra en bil for att ta oss till Ayers Rock, tillsammans med mamma osv. Sedan blir det nagra dagar dar och sen flyg till Sydney. Da ska vi mota upp By, och vi langtar valdigt mkt.

Dessa sista dagar i vart alskade Melbourne (som kanns lite sorligt att lamna) ska vi forsoka traffa broderna Haines, alltsa Will och Nick, kanske titta pa pingviner, aka pa victoria market igen, och bara ha det gott, eftersom vi har hort rykten om att det ska vara cirka 30 grader hela veckan! wohoo living the dream!!!

nu ska vi titta pa trailern for Eclipse!! hihi twilight for dom som inte vet. seeyah
Maria och Emelie

en koala som vandrade over vagen. sjukt sot!

backpacker i vantan pa tag


fantastiska great ocean road. Otroligt vackert


cafe kaos - vi gillar skyltarna i aus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0