Emelie och Maria

blev inte uppdaterat sa ofta anda.. men gor en snabbis nu! Det ar kvall, Emelie ar i duschen och Maria vantar pa att ngn ska komma in pa skype. Vi har hittat boende iaf!Underbart, vi bor hos en ny familj!! Vi alskar dessa australiska familjer ska ni veta. Vi bor nu hos Helens basta van, Anita! HOn ar precis som Helen (underbar) och har en trevlig familj! Vi har ett litet rum har med tv och dvd och madrasser pa golvet, och vi njuter som bara den ska ni veta. Det ligger i en forort till Melbourne sa det tar typ en halvtimme att ta sig jobbet pa morgonen men det ar lugnt, vi ar lyckliga anda.

I helgen foljde vi med var nya familj till deras beachhouse i ett stalle nara Lorne (dar vi var forut) och ja nu horde ratt, BEACHHOUSE, helt underbart. Sa vi forsokte sola lite och badade och akte runt pa surfinggrejer.. inte riktiga brador, utan korta saker, passade oss utmarkt!
En helikopter seglade ovanfor oss och allt var fridfullt, det vi fick veta nar vi skulle aka hem var att helipkoptern spanade efter hajar, KUL. och typ ngnvecka innan vi kom dit sa hade det varit en hajattack typ pa stranden brevid dar vi var, KUL. Annu mer saker att vara radd for, KUL.
Vi har iaf itne stott pa sa mkt mer kryp, det ar vi glada for.

Vi har om ert snokaos och tycker synd om er. Lite kul ar det att fa vara skadeglad, men vi tycker synd om er. Har borjar det nalkas typ host/vinter ocksa. Folket borjar satta pa sig vaderade vinterskor, det ar ju trots allt bara cirka 25 grader liksom, det ar ju forstaligt :):):)

Idag efter jobbet kollade vi lite i affarer och sedan gick vi pa bio, igen! Det ar billigare pa tisdagar, bara 10 dollar, sa vi har kommit fram till att det ska bli tradition, ja vi hinner ju ga en gang till har i Melbourne, men ja nastan som en tradition. Idag sag vi Shutter Island. Vet inte om den har kommit till sve, men Leonardo Dicaprio ar med, GALET BRA FILM!! helt sjukt, jag och emelie satt och holl armkrok hela filmen for vi var sa radda och det var spannande. Sa ja, se den!

Har det hant ngt mer kul? Hehehehe ja i fredags gjorde vi en intressant sak. Vi blev upplockade av var nya "mamma" hos will efter jobbet. Och i bilen avslojade hon vad vi skulle gora pa kvallen. Vi skulle spendera 3 timmar med att ga runt en fotbollsplan, eller nej en football field. STOR skillnad. Grejen var att det var en insamiling for cancer, man gav pengar och for att typ gora ngt ocksa spenderade man 3 timmar genom att promenera runt eller sitta i olika sma talt och sa hade man skift typ, vi gjorde 9-12 pa kvallen.Riktigt trevligt faktiskt! Vi var nojda.

Vi ska forsoka ladda upp lite mer bilder, det ar ju inte sa kul med bara text. men just nu orkar jag inte. Imorgon kanske!
Ta hand om er i snoiga sverige och lova att inte halka eller krocka eller vad som helst dar ute i halkan!!
Vi saknar er dar hemma.
Maria och Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0