Emelie och Maria

vi saknar minikrogen, natt sa fruktansvart. igar saknade vi minikrogen annu mer. vi saknar big boy med, fast mest minikrogen. njut av minikrogen ni som ar hemma. njut av kebabfavoriten pa minikrogen. all karlek till minikrogen.
Okej, idag ar vi trotta, och hungriga, marks det? Gardagen bjod pa lite fest, men det var inte na vidare. Smastadsfenomen. Det ar inte roligt att ga ut i en smastad om man inte kanner nagon. Inte fick vi nagon nattmat heller. Vi pratade om kebab hela kvallen, sa vi gick till ett kebabstalle, men skitstallet hade oppet fran 9 - LATE. Vad fan betyder det? Minikrogen har iaf fasta tider. Sa skitstallet var stangt och magarna tomma. Skit ocksa.

Okej, lite mer seriost kanske, och fardigpratat om mat. Vi hade forfest med Will och hans kompisar och sedan akte vi till en tjejs 18 ars fest. Det var typ 12 pers dar, och kandes precis som ett disko pa brannaborg. Ingen vagade dansa och alla satt pa stolarna ute langst vaggen. Fast ja, det var trevligt att traffa lite folk, men vi kandes oss gamla. Nick raknade ner varje minut tills att vi kunde ga till den riktiga krogen, och till slut smet vi ivag. Vakterna fattade ingenting av vart korkort men vi blev inslappta direkt. Krogen var okej, lite storre an vad vi har i Harnosand. Men ratt trakigt dock. Det ar faktiskt svart att ga ut i smastader, dar alla kanner alla och vi kande typ 4 pers. Da saknade vi vara tjejer otroligt mkt.
Vi ska inte vara sa negativa, det var helt okej att ga ut i wangaratta, fast det var roligare i Melbourne.

Nu sitter vi i soffan och vantar pa middagen, som kommer bli om hundra ar. Dom ater mat sa himla sent har, typ vid nio! Stackars svenskar som ater vid 5 i vanliga fall. 

Nu har vi iaf bokat biljetter till Alice Springs, den 20 mars. Och darifran kommer vi aka bil tillsammans med Marias mamma och henens jobbarkompisar till Ayers Rock. Det kommer bli awesome. Sedan bar det av till Sydney, dar vi forhoppningsvis kommer mota var alskade By! (Sara Bystrom) Det ska bli sa kul!

Sa, nu ska vi tanka lite mer pa minikrogen, och kanske ga ut i solen.
So long!
Maria och Emelie

Kommentarer
Postat av: Sara

Hehe.... ni kommer få SÅ mycket roliga minnen för resten av livet... Ta hand om er!

Stoor kram från oss!

2010-02-08 @ 21:30:07
URL: http://saramartha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0