Emelie och Maria

Pa onsdag hander det, vi lamnar da var trygga hamn for att vart riktiga aventyr ska borja! Vi aker da till Lorne, for att jobba, ligga pa stranden och titta pa koalor i tradtopparna! Ska bli riktigt harligt, men vi kommer sakna var nya familj som fan! Var underbara "mamma" Helen som har hjalpt oss med ALLT, allt fran bankkonton till att doda spindlar och som tar sa val hand om oss. Helst av allt skulle vi vilja att hon foljde med pa hela resan. Var "pappa" Phil, som ar sa otroligt harlig och odmjuk, varldens roligaste och trevligaste. Var "lillasyster" Georgia, som ar sa sot och snall, och duktig pa ALLT. Var "lillebror" Nick, som har den harligaste attityden ever, sa skont nonchalant men anda sa otroligt trevlig och var "storebror" Will (som egentligen ar yngre an oss bada men..) som har tagit sa val hand om oss i bade Melbourne och Wang. Hur ska vi klara oss utan dessa rara manniskor?
De gav oss iaf en valdigt bra start i Australien, men nu ar vi on our own men vi kanner att vi ar redo for nya aventyr. Wangaratta ar lite for litet och vi har sett det mesta har nu, sa det ar time to leave!

Idag har vi cyklat in till stan pa de hemska, oskona cyklarna igen, dar gjorde vi en massa arenden, fixade lite pa banken, fyllde pa mobilerna, kopte tagbiljetter till Lorne, och skaffade ett Skype headset. Det ar ju stor risk att det inte kommer finnas det pa internet cafeerna i resten av landet, sa vi kande att det var en bra investering.

Nu lyssnar vi pa HakanH och saknar er dar hemma.
Nu finns det inte sa mkt mer att beratta, mer an att vi ar arga pa blogg.se for att det inte verkar funka att lagga upp filmklipp.

ses pa lan!


Fest i Wang

boxades lite i bilen fran Melbourne

koompizar


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Härligt att ni verkar ha det så bra!:D Jätteroligt att titta in här lite då och då och läsa om vad ni har för er! På tal om videoklipp, ni laddar först upp klippet på youtube, när det är klart, kopierar ni "bädda in" länken från youtubeklippet (finns till höger). Sedan skapar ni ett nytt inlägg och klickar på "html" knappen. (knappen brevid laddauppbilderknappen) Sen kopierar ni in "bäddain" länken där! Så ska det funka. Hoppas ni förstod! Ha det bra, Puss!

2010-02-08 @ 10:21:26
URL: http://sweetnothing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0