Emelie och Maria

Vi hittade oss ett billigt internetstalle sa vi passar pa! Idag har vi fifflat en massa med banken, och efter manga oom och men sa klarade vi det. Sedan har vi hittat oss ett hostel. Enligt Will ska det liggar nara dar vi ska jobba, aven nara hans hus sa det ar bra tycker vi. Fast hostellet, nja. Det var sadar. Vi bokade en natt bara. Om vi stannar langre kommer vi fa bo i ett annat rum, mindre, men vi far se, det var inte det fraschaste. Antar att vi inte kan vara krasna men betalar man 25 dollar sa vill vi ha lite kvalli!

Imorgon ska vi besoka vart nya jobb for att ga igenom lite detaljer osv tror jag, ska bli spannande. Vi ar redo for att borja jobba och gora bort dom har tre veckorna. Tjana ihop lite pengar och sedan ma! Ar ocksa skont att vi kanner lite folk i denna stora stad som kan ta med oss pa saker!

Nu stanger de har, ha det bra!
Maria och Emelie

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Enkelt korvrecept: Skär valfri korv exempelvis Falu/chorizo i bitar, hacka en lök. Fräs en stund tills löken är genomskinlig. Blanda med krossade tomater och en liten burk majs. Krydda med salt o peppar, ev en bit buljongtärning. Om man vill ngn örtkrydda. Smaka av tills det är gott. Servera tillsammans med vad ni har tillgängligt - bröd, couscous, bulgur, ris, pasta mm.

2010-02-15 @ 11:56:20
Postat av: Lena

Hej Maria och Emelie!

Tack så jättemycket för kortet, SÅ roligt att höra att ni har det bra. Tack också för adressen till den här sidan så att vi kan följa er resa. Kul med filmen om DET STORA HOPPET, verkligen modigt gjort! Hoppas att alla kryp har tröttnat på er nu och hittat andra att skrämma upp!Stor kram och ha det fortsatt jättebra downunder!Lena (och övriga familjen förstås)

2010-02-18 @ 07:22:47
Postat av: Anonym

Man far rakna med att aven om man betalar $25 sa ar det skit anda. Sarskilt i Sydney! Alla hostels i Sydney ar skit! Och det kostar mellan 25-30. Uppover, runt Cairns tex, ar det battre priser. Betalade 19 for ett rum och hostelet var mycket bra standard!

2010-02-27 @ 04:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0