Emelie och Maria

precis som i twilight!! heheh nastan iaf. vi akte ivag med will, nicke, till (tyska utbytesstudenten) och wills kompis jack till ett badstalle, det vi itne hade raknat med var att man var tvungen att ga typ ner for ett berg sa vi nastan dog, och sen hoppa fran en klippa. vi velade i cirka 20 min kanske medans killarna hoppade om och om igen. men till slut tog vi steget. vi ska ju bli tuffar har sa vi var ju tvugna. vi har det pa film, vi ska forsoka lagga ut det men det verkar inte funka an. nagon som vet om man maste lagga ut det pa typ youtube forst?

imorse blev vi vackta av ett telefonsamtal fran vara favorttjejer!! by, malin och malin ringde och det var sa roligt att fa hora deras roster! det kostar inget for oss om ni ringer men jag antar att det kostar en formogenhet for er? men det var uppskattat!

vi har aven dragit en slutsats har. det ar sa att alla svenskar verkar ha sin tvilling i australien, sin look a like. Vi har hittills hittat: Dottern i familjen har, SA lik marias kusin Emma, sonen Nick, SA lik ALexander Adolfsson, Jack SA lik Janne Erlander, en annan av Wills kompisar Angus ganska lik Jocke Nilsson. Det ar galet, vanta bara, snart kommer vi se en Sara Bystrom eller Malin Norlander gaendes pa gatan!

igarkvall at i thaimat och hade det otroligt trevligt ute pa verandan med hela familjen, vi verkligen alskar dom! men om cirka en vecka kommer vi aka harifran, till Lorne, som ar vid vattnet, dar det kommer finnas jobb for oss verkar det som, vi vet inte som vad an men det loser sig.
nu ska vi ata toast och ikvall ska vi nog ut i lilla wangaratta. det ar mindre an hsand men det blir nog trevligt!

g'day mates!
Emelie och Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0