Emelie och Maria

God morgon!
Nu sitter vi har i Helen och Phils hus, helt ensamma igen. Igar var en valdigt intensiv dag. Vi borjade med att ata frukost osv sedan cyklade vi in till stan och affaren. Detta var mkt spannande, eftersom de gillar att tavlingscykla i denna familj, sa en av de cyklar vi fick lana var vanlig, den andra lag man praktiskt taget pa. Och det ar absolut forbjudet att cykla utan cykelhjalm! Sa vi tog pa oss ryggsackar, cykelhjalm och kande oss som de vackraste manniskorna i varlden.
Det ar bara 2 km till stan sa det gick fort, men svetten rann och varmen ar olidlig. Dock verkar det bara vara vi i hela Wangaratta som har ngn svettproduktion overhuvudtaget. Antar att de ar vana vid varmen.

Vistelsen i affaren var en upplevelse, mkt spannande med tanke pa vara yrken! Det var kul att fa jamfora lite med Coop och Ica. Priserna verkar vara detsamma ungefar iaf. Dock var det lite svart att hitta allt. Buljong eller kalvfond var nog svarast, vad fan heter det pa engelska liksom? Sa vi fick ringa Helen, som forklarade att det kallas "Stock" sa vi fragade personalen, och dar fanns en hel hylla med en massa buljong!! Hur mkt som helst. Galet.

Nar vi var hemma igen, borjade vi med kanelbullarna, detta var spannande. Vi tog sonder deras matberedare praktiskt taget och fick gora allt for hand. Efter tusentals skrattattacker fick vi ta oss samman och reslutatet blev valdigt bra! Vi tog sedan en liten paus nar Helen och alla kom hem, och akte och badade i floden for att svalka oss, riktigt skont.
Sedan borjade vi med kottbullarna, valdigt enkelt att gora faktiskt, sasen blev sadar, men efter att ha hallt i lite som vi sjalv tckte, och inte vad som stod i receptet sa blev det valdigt bra (Maria tackar sin pappa for den kunskapen.)

Allt blev valdigt uppskattat av var "familj" och de at sa det storknade!
Sedan hande det, som vi fasat for sa lange. En av deras hundar skaller, pa ett speciellt satt (vi kan saklart inte hora skillnad) men Phil sager "it must be a snake" sa han tar pa sig rediga skor och tar en spade i handen och gar ut. Vi sitter spant och tittar ut, livradda, givetvis, och Georiga (15ariga dottern) gar ut for att titta, hon ser ormen och gar sedan in igen. Nu ar vi annu mer radda, och adrenalinet pumpar, vi skulle dock vilja se en, helt dod dock.
Phil kunde inte hitta ormen, sa den finns val fortfarande dar ute i Wangaratta nagonstans, forhoppningsvis inte har pa garden.
Men det ar som de sager, vi verkar dra till oss alla dessa ackliga djur.

Nu sitter vi och lyssnar pa Bad Romance for att vi saknar att hora den 155 ganger om dagen pa mix megapol. Vi har aven lyssnat en hel del pa Hakan, gyllene tider, Thastrom osv, bara for att fa lite svenskt i vara oron!
Idag blir det nog en cykeltur till floden och lite solning och badning, vi tycker att det ar dags att fa en liten branna. Fast no stress, vi har fyra manader pa oss :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0