Emelie och Maria

Efter mycket om och men ar vi tillbaka i Melb. Vi fick en fin dag i Lorne, med sol och softning pa stranden. Vi trodde att idag ocksa skulle bli en fin dag, sa vi bestamde oss for att ta bussen 17.35 till melb. Det gick bara tva bussar pa sondagar den forsta var 07.50 och den andra ja 17.35. Men tji fick vi! Det har regnat och blast hela dagen och vi var tvugna att checka ut ur vart hostel kl 10. Sa vi har vandrat runt i Lorne hela dagen. Och Lorne ar inte stort. Var inne i samma affarer typ 12 ggr.

Vi gick sedan tillbaka till hostelet for att hamta vara vaskor. Och dar hande ngt laskigt. En tjej som var inne i receptionen fick ett epilepsianfall. Vi stod utanfor men det var sjukt laskigt. Efter ett tag kvicknade hon till men det var scary.
Ja sedan sa vi hejda till var underbara receptionist som vi blev goda vanner med. Han hade en lite hat-karlek till oss tror jag, vi var nog ganska besvarliga.

Sa nu, efter att ha akt alldeles for langt med sparvagnen med vara backpacker ryggsackar pa oss sa ar vi framme hos Will. Dar vi ska sova i natt. Imorgon ska vi forsoka hitta ett rum eller hostel eller vad som helst, dar vi ska bo i tre veckor!

Sa just darfor behover vi lite hjalp. Vi behover recept, MANGA recept. Pa typ pannkakor och andra lattlagade BILLIGA ratter. Sa skriv garna kommentarer dar ni ger oss recepttips!

Tack och hej leverpastej!
Maria och Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0