Emelie och Maria

hej och ha vad kul vi har det i melb! fantastiskt ar det. for att kort sammanfatta senaste tiden sa fyllde emelie ar igar (sondag) men vi firade henne i lordags, och som vi firade henne! 21 ar valdigt stort att fylla har, alla har alltid en brakfest osvosv.. sa vi passade pa att kla ut emelie till en tjusig prinsessa och gav henne 21 uppdrag att utfora under dagen. det var en massa roligheter, som att saga till 21 pers att hon fyllde 21 ar, fraga efter vagen enbart pa svenska, fa ngn framling att sjunga ja ma hon leva osvosvosv! det var en sjukt rolig dag och hon var sa himla duktig.

vi tog senare under dagen med henne till melbournes hogsta hus som ar typ lika hogt som eiffeltornet men hon fick ha ogonbindel och vi akte ut i en liten glasbur typ och dar tog vi av henne ogonbindeln. lite laskigt, for golvet var ju genomskinligt men det var grymt!

senare pa kvallen akte vi till wills kompis for att partajja lite. och ja, party blev det. finns inga ord som kan beskriva sa vi lamnar amnet.

foljande 2 dagarna har bestatt av somn, mat, somn och mat.

och fa nagra dagar sedan akte vi och halsade pa var forra familj, the moorheads! underbart att traffa dom igen :) och vi har visat by allt viktigt har i melb, MATEN, varldens basta sushi, noodle noodle och en massa mer. imorn ska vi nog halsa pa pa vart forra jobb.

och vi maste bara tillagga, tack Kerstin Mattsson for att du forgyller var tillvaro med dina otroligt roliga sms, vi sitter ofta tillsammans alla tre och forsoker lista ut vad det ar du menar! urdrag fran ett sms: sitter pa ikea och ater rak mack a. sa tack kerstin!

pa onsdag aker vi vidare till cairns! dar kommer vi stanna 2 natter for att sedan ta oss till port douglas, dar blir vi kvar en vecka och ska bara njuta av solen. sedan aker vi till cape tribulation som vi har fatt tips om, och stannar dar i 5 natter! sedan vet vi inte.. men det visar sig. det ar bara 7 veckor kvar for oss nu.. kanns bade och. vi langtar hem, men kommer anda sakna australien sa javla mkt, shit vilket underbart land det ar!!
vi bjuder pa lite bilder ocksa sa att ni blir nojda, fast det tar 23593 ar for dom att ladda upp sa vi orkar inte bju pa sa manga..
PUSS
Maria och Emelie och Sara


ett av emelies uppdrag: fa en kram av en framling. ronald var inte fy skam tyckte vi




traffade nagra harliga lirare som korde for ett brollop. vi forklarade att emelie var prinsessan av sweden, finns val ganska tydligt det?


Kommentarer
Postat av: Sara2

Hehehe.... gud så roligt ni verkar ha det!

Hoppas Grattismesset kom fram! Stor Kram från oss!

2010-04-12 @ 21:37:13
URL: http://saramartha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0