Emelie och Maria

vi ar nu tillbaka i port douglas efter att ha tillbringat tiden i cape tribulation. vi hyrde bil och korde dit, m kt roligt att kora bil! det har vi saknat. ocvh det gick faktiskt bra att kora pa vanster sida! Sedan kom vi till ett regnskogsparadis, vackert som tusan om det inte hade varit for allt.. REGN. Det var haftigt anda, vi bodde verkligen mitt i regnskogen dar det kryllade av paddor, odlor, grodor, spindlar (allt som emelie alskar) och aven en varan! enormt vackra faglar fanns det ocksa och krokodiler och massa kuligt.

men det regnade och regnade, sen regnade det ltie till. vi var iaf glada att vi hade bil sa vi kunde ta oss till olika stallen for det finns absolut ingen stad i cape. sa vi at en jakla massa glass pa 2 ice cream factorys och en dag var vi pa exotic fruittaising. och da var det faktiskt fint vader, vi fick 2 timmar pa en underbar strand dar vi var i princip sjalva.

nu ska vi sova 2 natter i port sen mot cairns igen och sedan troligtvis till en o som heter magnetic island. ska bli spannande!
hoppas ni mar bra hemma. vi saknar er och varje dag ar en dag narmare tills vi ses! :D

pusssss
Maria och Sara och Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0