Emelie och Maria

Idag har vi stadat, packat och forsokt sola lite. Stadningen kravde inte sa mkt, vi dammsog bara fast det var gott att suga upp alla idiotflugor och ackliga saker. Maria har gatt och blivit en kallblodig mordare och dodar allt som kommer i hennes vag. Packningen daremot, en annan femma. Det var mycket lattare nar vara mammor packade at oss.. och hur kan det komma sig att det fick plats sa mycket battre nar de packade an nu nar vi har gjort det sjalva? Svar fraga. Vara ryggackar ar iaf packade och redo for avfard 06.38 imorgon. Dock hade det varit skont att ha Dojan och Bzo med oss som barhjalp.
Solningen gick ocksa sadar, lag ute pa graset en stund men det ar olidligt, vi smalter bort har pa andra sidan jorden. Nu ska vi dock aka till ett stalle dar det ar cirka 10 grader kallare, och vid vattnet, kommer bli riktigt skont faktiskt.

Imorgon aker vi alltsa till Lorne. Dar kommer vi inte att uppdatera lika ofta, formodligen, eftersom vi da maste besoka internet cafeer osv. Men vi ska gora vart basta. Sa onska oss lycka till! Och vi maste tillagga att det ar valdigt roligt nar ni kommenterar! Fortsatt med det! :D

Ha det bra i kalla Sverige!
Maria och Emelie

Kommentarer
Postat av: Döjk

Hoppas ni hittar något bra jobb i Lorne och att allt är sjukt bra med er där borta i värmen! Saknar filmkvällarna i Lill-härnta

2010-02-09 @ 12:01:00
Postat av: Elisabeth HL

Hej! Vad roligt att läsa hur ni har det , det verkar toppen! Verkligen målande beskrivet hur ni bemöter alla odjur - skrattat flera gånger när jag läst. Du verkar ha tuffat till dig Maria. Kram o ha det så bra från avundsjuk Elisabeth tittandes ut genom jobbfönstret på stor snöhög, grå himmel och snöfall.

2010-02-11 @ 08:56:16
Postat av: hasse och helen

hej kom ihåg att ALLA jobb är karaktärsdanande. Särskilt dom trista

Hasse och Helen

2010-02-11 @ 09:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0